Om oss

Sopihop AS startet opp sin virksomhet våren 1998.

Vår forretningsidé er å dekke ditt behov for utvendig vedlikehold, og være til profesjonell hjelp og assistanse når behovet melder seg.

En moderne maskinpark og biler med alt tenkelig verktøy, gjør oss i stand til å ta på oss alle typer oppdrag, raskt og effektivt.

Vi er en ledende leverandør av utvendig vedlikehold i vårt distrikt.

Vask av fortau / uteplasser med spesialmaskin som fjerner tyggegummi, grønske, olje mm. Denne tjenesten tilbys over hele Norden.

Vår forretningsidé:

Skeddersydde avtaler som fullt ut tilfredstiller dine behov på alt berørende utendørsarbeide og litt til. Du skal slippe å ringe etter sopemaskin når det er skittent, den skal komme av seg selv. På samme måte som snøen skal være ryddet når du kommer på jobb og at buskene holdes innefor kantsteinen og ugresset ikke skjemmer bedene.

Ved avtale med oss får du nettopp dette og mer til. Vi har øynene med oss og ser vi ting som faller utenfor avtalen, som skulle vært tatt hånd om, tar vi kontakt for å gjøre deg oppmerksom på dette. Alt dette kan vi utføre til fast årspris slik at ditt budsjettarbeid forenkles betydelig.